Eszterházy-rostélyos tejfölösen, citrommal

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • hús
  • olaj
  • vöröshagyma
  • citrom
  • bors
  • sáfrány
  • 1 db erős csöves paprika
  • tejföl
  • liszt

Elkészítés

Ujjnyi szeletekre vágjuk a húst. Klopfolóval kiverjük, megsózzuk. Egy edényben forró olajban kevés vízzel addig pároljuk, amíg puha lesz. Zsírjára sütjük. Az edény szélére rakjuk a húst, beletesszük az apróra kockákra vágott hagymát, néhány szelet citromhéjat, késhegynyi törött borsot, kicsi sáfrányt, egy kis darab erős paprikát. Pár percig így kavargatjuk. Pár evőkanál vizet ráöntünk, kissé megsózva, citrom levével megsavanyítjuk, csipet lisztet elkavarunk benne. Ezzel gyorsan felforraljuk.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.